Olen Ilkka Koppelomäki ja aloitin pitämään tätä valmennusta vuonna 2009.

Haluan kertoa sinulle omin sanoin, mikä tekee tästä valmennuksesta erikoisen ja miksi sinun kannattaa osallistua juuri tähän valmennukseen. Samalla selvitämme, että onko tämä valmennus sinua varten.
 

Idea koko tähän valmennukseen on syntynyt kahdesta syystä:

 1. Olen itse tehnyt elämässäni asioita, joita muut halusivat minun tekevän.

 2. Toiseksi kuulen jatkuvasti ihmisiltä, että he haluaisivat tehdä elämässään jotain muuta, mutta eivät tiedä mitä tai eivät uskalla toteuttaa haluamiaan asioita.

Olen omassa elämässäni lähtenyt toteuttamaan niitä asioita, joita haluan ja rohkaisen sinua nyt tekemään samoin.

Tämän valmennusviikonlopun aikana autan sinua huomaamaan, missä tilanteessa olet nyt. Se on lähtökohta, jota ilman on vaikea ottaa uutta suuntaa. Seuraavaksi tarkastelemme, mitä kaikkia mahdollisuuksia sinulla on elämässäsi.

Haluan mahdollistaa sinulle ympäristön, jossa pystyt ajattelemaan elämällesi vaihtoehtoja, joita et välttämättä uskalla kotona edes ajatella.

Selvitämme, mitä sinä todella haluat. Tässä vaiheessa voit laittaa koko elämäsi uusiksi tai keskittyä johonkin tiettyyn elämän osa-alueeseen. Merkittävän osan viikonlopusta tulemme käyttämään siihen, miten sinä saat luotua itsellesi sellaisen elämän, kun sinä haluat. Saat mukaasi rohkeutta, tukea ja työkaluja, jotka mahdollistavat sinulle niitäkin asioita, joihin et ole aiemmin edes pystynyt itse uskomaan.

Osallistumalla valmennukseen saat kahden päivän edestä valmennusta pienellä osalla siitä hinnasta, mitä maksaisit henkilökohtaisesta valmennuksesta. Pääset miettimään ja ratkomaan oman elämäsi asioita ammattivalmentajan opastuksella ja lisäksi sinulla on muut osallistujat apunasi.

Missiomme on saada mahdollisimman moni suomalainen ymmärtämään oman elämänsä mahdollisuudet ja tekemään elämässään haluamiaan asioita. Uskon sen vaikuttavan todella merkittävästi koko maamme hyvinvointiin.

 
 


ASENTEELLA JA OIKEILLA TYÖKALUILLA

Asianmukaisella asenteella, laajemmalla näkökulmalla ja oikeilla työkaluilla varustettuna jokaisella on mahdollisuus saada, mitä haluaa.

Tämä valmennus antaa sinulle luottamusta itseesi ja tehokkaimpia keinoja siihen miten voit käyttää sekä mieltäsi että kehoasi yhdessä siihen, että saat elämässäsi niitä asioita mitä sinä haluat.

Jos olet jo opiskellut paljon tavoitteita ja miettinyt elämääsi, niin et välttämättä saa tästä päivästä uutta tietoa. Tieto ei kuitenkaan ole se, mikä ratkaisee, vaan se, miten hyvin osaat käyttää oppimaasi tietoa. Tämän päivän aikana tieto on tarkoitus viedä lähemmäksi käytäntöä.

Tarjoan sinulle innostavan ympäristön, rohkaisun, tsempin ja mahdollisuuden kysyä ihan mitä tahansa.

Teen parhaani, jotta sinä saat tästä valmennuksesta täyden hyödyn omaan elämääsi.

Jatka lukemista, niin kerron tarkemmin viikonlopun sisällöstä.

Toivottavasti näemme valmennuksessa!

 

Innostavin terveisin

 
 
 
 
En voi luvata, että elämäsi muuttuu tämän viikonlopun aikana sellaiseksi, kun haluat. Voin luvata, että tästä voi alkaa loppu elämäsi pituinen muutostarina.
— Ilkka Koppelomäki
 
 

 

Osallistu tunnetuimpaan valmennukseemme, johon on  osallistunut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2009 lähtien.

Viikonlopun aikana keskityt oman ajattelumaailmasi tiedostamiseen ja muuttamiseen sekä luot tavoitteita, jotka sopivat sinun elämääsi ja arvoihisi.

Aloitamme viikonlopun selkeyttämällä sinulle kaikkein tärkeimmät ja merkityksellisimmät asiat. Tulet oppimaan menetelmän, jonka avulla voit saavuttaa mitä vain, sekä saada varmuuden omien asioidesi toteuttamiseen.

Jos et tiedä mitä haluat, niin tämän valmennuksen jälkeen tiedät paremmin ja tiedät myös, miten sinä voit saavuttaa sen, mitä haluat.

Rohkaisemme sinua elämään, jota sinä todella haluat elää. Valmistaudu vastaanottamaan uutta asennetta ja ajattelua, tavoitteita ja rohkeutta toteuttaa unelmasi!

 

 
Avoimuutesi ja omien kokemustesi jakaminen oli todella upeaa. Aitous, usko itseesi ja ihmiseen, antamisen ilo sekä ammattitaito välittyivät valmennuksessasi! Lämmin kiitos Ilkka valmennuksesta! Oli ilo saada osallistua!
— Leena Tolonen, Turku
 
 
 

 

KENELLE

Miehelle, naiselle, työntekijälle, yrittäjälle tai pariskunnalle iästä riippumatta.

Haluat vahvistusta omaan elämääsi, saada selkeyttä siihen, mitä haluat tai tiedät jo, mitä haluat, mutta et tiedä, miten toteuttaisit sen.

Oletpa nuori tai iäkkäämpi, niin koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä kehittää omaa elämääsi. Osallistujia on ollut tässä valmennuksessa vuodesta 2009 asti alle parikymppisistä eläkeikäisiin.

Useimmat osallistujat ovat kiinnostuneet kehittämään itseään, haluavat muutosta elämässään tai haluavat lisää työkaluja omien tavoitteidensa saavuttamiseen. Jos et ole varma soveltuuko tämä valmennus sinulle, niin voit ottaa yhteyttä meihin ja kysyä lisää.

 

Kiitos tosi onnistuneesta valmennuspäivästä! Sulla on älyttömästi karismaa ja taito pitää ryhmän energia yllä:)
Niin kuin päivän alussa lupasitkin, poistuin salista kirkastuneinajatuksin ja virkein mielin. Olen pyrkinyt viimeisen parin vuodenaikana tekemään omannäköisiä valintoja elämässä ja noita asioita ontullut pohdittua paljonkin, mutta yleensä kaiken muun ohessa. Se, ettäoman suunnan ajattelemiseen pystyi keskittymään kokonaisen päivänkirkasti omia ajatuksia todella paljon - ja juuri oikeassa kohdassa.Olin nimittäin joutunut henkisesti sinne nakkikioskille pohtimaanseuraavia askelia, kun asioita on mennyt uusiksi samanaikaisesti ihankaikilla elämänalueilla. Omat tavoitteet ja intohimon kohteet ovatolleet selvillä, mutta niin kuin elämässä yleensä, tie määränpäähän eisuinkaan ole ollut suora ja kivetön. Nyt tuntuu selkeämmältä taas!
— Minna, 34v, Helsinki

 

TÄSSÄ VALMENNUKSESSA

 • Selkeytät itsellesi kaikkein tärkeimmät ja merkityksillisimmät asiat

 • Saat tunteen sisäisen navigaattorin ohjauksesta

 • Oman asenteen vaikutus elämässäsi

 • Asenne, jolla saat enemmän ja nautit elämästä enemmän

 • Selvität kuka sinä olet ja mitä haluat olla

 • Saat työkaluja oman elämäsi ajanhallintaan

 • Selvität itsellesi mitä sinä haluat ja mitä et halua

 • Opit luomaan unelmista tavoitteita

 • Opit minkä takia suurin osa ei koskaan saa tavoitteitaan tai unelmiaan todeksi

 • Opit asettamaan tavoitteen ja asetat itsellesi merkittävän tavoitteen

 • Opit miten saavutat minkä tahansa tavoitteen

 • Luot yksinkertaisen suunnitelman tavoitteeseesi

 • Saat tietää, mitkä asiat vaikuttavat siihen, mitä sinä saat elämässäsi ja pystyt vaikuttamaan elämääsi enemmän

 • Työkaluja ja apuja siihen, miten voit luoda haluamasi muutoksen elämässäsi tai saavuttaa päämääräsi


 

Valmennuksessa tulet osallistumaan monella eri tavalla

Suurin osa työskentelystä tapahtuu itsenäisesti ja valmentajan opastuksella. Voit osallistua valmennukseen kysymällä ja keskustelemalla. Osa valmennuksesta toteutetaan pari- ja ryhmätyöskentelynä.

 
 


TÄMÄ VALMENNUS ON PROSESSI...

...joka alkaa siitä, kun ilmoittaudut.

Ennen valmennusta lähetän sinulle videon, joka on johdanto tähän valmennuspäivään.

Lisäksi saat PDF-materiaalin, jossa on ensimmäiset valmennukselliset tehtävät, jotka ovat ns. ennakkotehtävät. Näiden tehtävien tarkoitus on kartoittaa nykytilannettasi niin, että ymmärrät paremmin sitä, miten sinä ajattelet ja missä tilanteessa olet elämässäsi.

Tämän jälkeen pääsemme helpommin ja nopeammin vauhtiin itse valmennuksessa, jossa autan sinua selvittämään, mitä sinä haluat ja miten voit sen saavuttaa.

Valmennuksen jälkeen lähetän sinulle kaksi videota jälkikäteen, joiden tarkoitus on auttaa sinua saamaan aikaan haluamasi muutokset.

 

Valmennus vaikutti ja vaikuttaa paljon siihen, miten suhtaudun asioihin, jotka ovat aiheuttaneet stressiä erityisesti parin viime vuoden aikana. On oikeastaan aika uskomatonta, miten paljon ajattelutavan/asenteen muutoksella saa hyvää oloa aikaiseksi.

 

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos et ole tyytyväinen, niin saat rahasi takaisin.
Takuu on voimassa tapahtumapäivän ja edellyttää, että olet osallistunut tapahtuman alusta loppuun asti.

 

Uskalla Innostua saa mitä haluat valmennus.jpg
 

Valmennus todella innosti!:)
Tää pitää ehdottomasti saada kaikkien tietoisuuteen!
Ihanaa, pidän siitä, että täällä toimitaan uudessa energiassa ja vanhat asenteet rapisevat vauhdilla pois. Innostava tunnelma, oikein positiivinen kokonaisuus. Voin suositella kaikille.
Kiitos! silmät ja ajatukset aukeni ihan uudelle “tasolle”. Mun ei tarvii elää menneisyydessä ja totutussa ajattelutavassa. Mä voin elää omaa elämää omalla tavalla niin sanotusti:)
Wau! Tuli varmistusta ja kannustusta ja rohkeutta. Varmuutta ja kiinnostusta! Kiitos parhain!
Oli hyvä koulutus. Tuli vinkkejä joita voi soveltaa käytäntöön. Hauskat jutut plussaa! :D
Hyvä ja innostava koulutus!
Kiitos erilaisesta matkasta itseen!
Hyvä valmennus, joka kiteytti omia ajatuksia ja auttoi ajattelemaan eritavalla.
Kiitos hyvästä koulutuksesta! Oli monta kertaa jokaisen tunnin arvoinen.
Hyvä, ajatuksia herättävä koulutus! Selkeytti tavoitteita, ajatuksia ja opetti, että asiat voivat olla yksinkertaisia eikä kaikkea tarvitse ylianalysoida saati vatvoa :)
Ihana valmennus. Nyt sain varmuutta sille että minä voin saada mitä haluan. Voin luoda omaa elämääni sellaiseksi kuin minä HALUAN. Kiitos kovasti! :)
Valmennus oli oikein mielenkiintoinen, en meinannut kertaakaan nukahtaa :) (toisin kuin luennoilla lähes joka kerta) Kiitos!
Heti valmennuksen jälkeen: kaunis kiitos henk.koht. prosessin edistämisestä - lisää pienen “sulattelun” jälkeen! :)
Kiitos hyvästä ja hyvähenkisestä valmennuspäivästä. Sain paljon enemmän kuin osasin odottaa. Tiedän, että jatkan tästä hyvällä moodilla! Kiitos!
Kiitos päivästä! Huh, huh - 10 tuntia on pitkä aika mutta sujui hujauksessa. Kouluttajalla on kuntoa. Interaktiivisuus toimi ja päivän rytmi oli toimiva.
Tosi antoisa päivä. Vahvisti uskoa muutoksen tekoa varten. Uusi elämä odottaa...
Kiitos koska olin niin täynnä kysymyksiä ja sain niihin vastaukset ja paljon miettimistä.
Kiitos Ilkka! Jonkinlainen lyhyempi (tai vaikka pitkäkin...) uudelleen tapaaminen tämän porukan kanssa olis ihana. Saisi kuulla miten ihmiset ovat toteuttaneet elämäänsä ja unelmiaan.
Innostava ote Ilkalla. Mielikuvamatka oli hyvä ja uskon että se antoi paljon uutta uskoa ja oivallusta itselleni. 10 tuntia meni nopeasti. Aika meni kuin siivillä...
Kiitos Ilkka! Olet selvästi syntynyt siihen mitä teet ja annat toisille. Oli ilo viettää päivä “Saa mitä haluat” -valmennuksessasi. En olisi voinut paremmin sunnuntaipäivää viettää. Tästä on hyvä jatkaa...!!! :)
Olen todella onnellinen, kun tulin koulutukseen :) Aivan loistava päivä. Jo valmiiksi tehdyt tavoitteet selkiytyivät kristallinkirkkaaksi. Ja kiitos vielä oikein paljon!”