"Miten löydät sen, mitä todella haluat tehdä elämässäsi ja miten saat rohkeuden muutosten tekemiseen?"
 

Jos muutos tuntuu vaikealta tai mahdottomalta, tai et tiedä, mitä haluat, niin katso alla oleva video ja lue tämä sivu, ja otat ensi askeleesi kohti haluamiasi muutoksia elämässäsi: Ansaitsemasi työ, unelma parisuhde, energinen elämä, itsevarmuus, tasapaino, onnellisuus...

 
 
 


Valmentaja Ilkka Koppelomäeltä Sinulle:

Jos sinulla on ollut vaikeuksia löytää elämässäsi se, mitä haluat tai uskosi horjuu haluamiesi asioiden toteuttamisessa, niin olen varma, että on olemassa ratkaisu, joka toimii myös sinun elämässäsi.

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että kaikkien muiden elämä on helpompaa kuin omasi? Tai muut löytävät helposti haluamansa ja toteuttavat elämässään asioita ilman tuskaa?

En yhtään ihmettele tilannetta, koska media, kuten lehdet ja TV, sekä vanhemmat, koulu, opettajat ja yhteiskunta muokkaavat jatkuvasti ajatusmaailmaamme. Riippuen siitä, mistä kysyt, niin saat aina erilaisen neuvon tai ohjeen. Tästä merkittävämpänä esimerkkinä ruoka: Riippuen siitä keneltä kysyt, niin täysin sama ruoka saattaa olla maailman parasta terveydelle tai pahinta.

Tämä kaikki on muokannut ajatustamme siitä, mitä juuri minun pitäisi olla, mikä on minulle oikein ja todellakin myös sitä, mikä on minulle mahdollista. Kun ihminen ei tiedä, mitä haluaa ja mitä omassa elämässään tehdä tai kun teet, jotain mikä ei ole linjassa sen kanssa, mikä sinulle oikeasti merkitsee, niin tuloksena on usein ahdistusta, tavalla tai toisella. Tästä esimerkkinä heikko itsetunto ja vaipuminen ikäviin tunteisiin, joissa tuntuu, että mitään ei saa aikaiseksi.

Mistä sitten tietää, mikä on oikein? Meidän jokaisen tulisi löytää vastaukset jollakin tavalla sisältämme. Sitä ei kuitenkaan ole opetettu missään. Olen viimeisen kymmenen vuoden ajan seurannut ihmisiä ja mikä saa meidät voimaan hyvin. Nyt viimeisen kuuden vuoden ajan olen kiinnittänyt erityisesti huomiota siihen, miten oma tekemisemme ja se, miten teemme ja mihin keskitymme vaikuttaa elämässä.

Olen huomannut, että on kaksi merkittävää syytä siihen, miksi olemme siinä tilanteessa, missä olemme kullakin hetkellä elämässä. Nämä syyt ovat:

1. Olemme harjoitelleet elämään, toimimaan ja ajattelemaan nykyisellä tavalla.
2. Ihmiset ympäristössämme vaikuttavat siihen, mitä tapahtuu, jos tapahtuu.

Ratkaisu on oikeasti yksinkertaisempi kuin uskot

Ihmiset, jotka ovat onnellisia, tasapainoisia ja tietävät, mitä haluavat, ovat kuten kuka tahansa muukin ihminen. He, jotka toteuttavat niitäkin asioita, mistä toiset eivät edes uskalla puhua, ovat myös ihmisiä. Se, mikä näitä kaikkia ihmisiä yhdistää on se, että he välittävät vähemmän siitä, mitä muut ajattelevat heistä ja he tekevät niitä asioita, joilla luo merkityksen ja muutoksen elämään, eivätkä jahkaile asian kanssa.

Tämä ei ole vaikeaa, kun tietää ja sisäistää tietyt yksinkertaiset asiat, jotka kerron sinulle.

Viimeisten vuosien aikana olen ollut valmentamassa keskimäärin joka toinen päivä. Tulevan vuoden aikana en tule itse vetämään niin paljon valmennuksia ja siitäkin syystä olen halunnut kerätä parhaani mukaan yksinkertaisimmat, toimivimmat ja konkreettisimmat asiat Saa mitä haluat -valmennuksesta ja KAIKISTA käymistäni workshopeista, seminaareista ja valmennuksista Suomesta ja maailmalta tähän neljä viikkoa kestävään videovalmennukseen. On todella monia syitä, miksi olen tästä niin innoissani!


Neljän viikon videovalmennus netissä:

Elämäsi muutos - Miten tunnistaa ja tehdä ne yksinkertaiset asiat, jotka tuovat merkittävimmät muutokset ja onnellisuuden elämääsi

 
elamasi-muutos-videovalmennus-kansi
elamasi-muutos-videovalmennus-kansi-3d
 
 

Aivan ensimmäiseksi minun täytyy kiittää sinua, Ilkka, mahtavasta videovalmennuksesta. Se on saanut minut todella innostumaan elämäni muuttamisesta.
— Petri
En tiennyt mikä minusta tulee isona ja oliko parivalintani se paras mahdollinen Tehtäviä tekemällä nämä asiat selvisivät: ilmottauduin opiskelemaan ja kosin miestäni.

 

Näiden neljän viikon aikana opit ja teet harjoituksia liittyen siihen:

- miten löydät sen, mitä haluat tehdä elämässäsi
- miten löydät sen, mitä haluat tehdä työksesi
- miten me kaikki olemme erilaisia ja ajattelemme eri tavalla
- miten päätät sen, mitä elämässäsi haluat (selkeä päätöksenteko helpottamaan päätöksen tekoa)
- miten saat varmuutta ja rohkeutta isojen päätösten tekemiseen
- miten ja mistä löydät haluamasi kumppanin (joku sanoisi tätä unelmaparisuhteeksi)
- miten ihmiset vaikuttavat omassa elämässäsi
- miten luot yhteyden ympärillä oleviin ihmisiin- miten luot ympäristön, joka tukee omaa ajatusmalliasi ja sitä, mitä itse haluat
- miten luot itsellesi uskoa ja rohkeutta siihen, että mikä tahansa on sinulle mahdollista ja miten teet, mistä tahansa tavoitteesta tai unelmasta itsellesi mahdollisen (konkreettiset askeleet, jotka teet mielessäsi)
- mitä uskomukset ovat ja kolme parhaaksi kokemaani tapaa rajoittavan uskomuksesi muuttamiseen
- mitä voit tehdä omassa mielessäsi niin, että asiat tulevat tapahtumaan omassa elämässäsi
 

Käsittelemme myös sitä,

- mistä tiedät, että teet oikean päätöksen
- miten löydät motivaation ja draivin asioiden tekemiseen
- miten lopetat asioiden jatkuvan siirtämisen tulevaisuuteen ja miten aloitat NYT
- miten saat lisää aikaa elämääsi

 

Valmennuksen suurin anti oli siinä, että pääsin ohjatusti tekemään elämääni taas inventaarion, selvittämään mikä tilanne on nyt ja tekemään tavoitteet jatkoa varten. Kun on työkaluja tavoitteiden toteuttamiseen, tajuaa asioita tehdessäänkin nopeasti mitkä valinnat vievät kohti tavoitteita ja mitkä pois päin. Itse kärsin esiintymisjännityksestä, mutta kun minulla pari päivää sitten oli ensimmäinen Stad up -esiintymiseni, selvisin vain tarvittavalla jännityksellä kun käytin eri valmennuksissa oppimiani taktiikoita. Ja jälkeenpäin fiilis oli mitä mahtavin!
— Tuula, 30v

 

Miksi osallistua juuri tälle valmennuskurssille?


1. Yksinkertaiset ja selkeät harjoitukset, joilla saat aikaan tuloksia.

Tietoa on tänä päivänä saatavilla joka paikassa. Kun sinulla on puhelin, niin sinulla on käytettävissä kaikki maailman tieto. Tieto ei kuitenkaan sisällä välttämättä ohjeita siihen, mitä sinun kannattaa tehdä. Tässä ohjelmassa on selkeät toimintaohjeet.


2. Sinulla on mahdollisuus kysyä mitä tahansa kysymyksiä ja saada kysymykseesi vastaus.

Yksi oleellisimmista syistä, miksi ihmiset eivät tee jotain tai saa tuloksia aikaan, johtuu siitä, että heillä on kysymys, johon heillä ei ole vastausta. Haluan varmistaa, että saat jokaiseen kysymykseesi vastauksen.

Joskus emme kuitenkaan osaa kysyä oikeata kysymystä, joten olen kerännyt jo valmiiksi kysymyksiä. Ohjelmaan kuuluu kaksi webinaaria, joissa kuulet vastaukset myös muiden esittämiin kysymyksiin. Eli saat siis vastauksia, vaikka et itse osaisikaan kysyä oikeata kysymystä. Odotan jo kysymyksiäsi!


3. Saat käyttää valmennukseen aikaa juuri niin paljon kuin haluat.

Valmennuksiin ja seminaareihin osallistuessa aikaa harjoitusten tekemiseen on vain rajallisesti. Tässä ohjelmassa sinä määrittelet kuinka paljon tarvitset aikaa.


4. Kun on hauskaa, niin saa aikaan tuloksia helpommin.

Monet videot ja luennot ovat pitkästyttäviä tai pitkiä. Olen pyrkinyt tekemään tästä valmennuksesta mahdollisimman tiiviin paketin, jossa on vauhtia ja hauskaa. Joidenkin mielestä hauskuus ei kuulu valmennukseen tai seminaariin. Minusta se kuuluu elämään ja erityisesti oppimiseen ja muutosten tekemiseen. Lupaan, että sinulla on hauskaa kanssani ja aloitamme (tai jatkamme) elämän mielenkiintoisen matkan ilolla, ei tylsyydellä.


5. Muutokset ovat helpompia yhdessä.

Usein valmennukseeni tulee ihminen, joka kertoo, että hänen ystävänsä tai kumppaninsa kuuluisi kanssa olla mukana valmennuksessa. Se, miksi erityisesti olen tästä valmennuksesta ja tästä valmennustavasta innoissani on se, että nyt valmennukseen voi osallistua asuinpaikasta riippumatta ja lisäksi valmennukseen voi ottaa samaan hintaan mukaan oman ystävän, kumppanin tai vaikka koko perheen. Kun sinulle tärkeä ihminen on kokenut samat asiat kuin sinä ja kummatkin tiedätte, mikä kaikki vaikuttaa elämässä ja miten toteuttaa omaa elämää, niin pystytte tukemaan toisianne ja saamaan yhdessä vieläkin parempia tuloksia aikaan.


6. Kaikki on testattu omassa ja lukuisten asiakkaiden elämässä.

Olen monta kertaa osallistunut luennolle tai valmennukseen, jossa puhutaan asioita, jotka voisi suoraan lukea yhdestä tai kahdesta kirjasta. Harjoitukset saattavat olla myös suoraan samasta kirjasta. En voi luvata, että minun juttuni ovat uusia tai niitä ei löytyisi mistään kirjasta, mutta voin luvata, että olen kaikki harjoitukset testannut omalla elämälläni ja saanut niillä hyviä tuloksia aikaan. Sen lisäksi olen testannut harjoitukset myös asiakkaideni kanssa, jotka ovat saaneet aikaan haluamiaan tuloksia.

Reilun kolmen vuoden ajan olen vetänyt Saa mitä haluat -valmennusta, joka on kymmenen tunnin intensiivinen valmennus oman elämän muutokseen. Noita valmennuspäiviä on yhteensä lähes 40 ja valmennuksen on käynyt lähes tuhat suomalaista miestä ja naista. Saa mitä haluat on lempivalmennukseni ja olen oppinut näiden vuosien aikana mitkä ovat ne erityiset asiat, miten ihminen löytää elämässään sen, mitä haluaa, mikä merkitsee elämässä ja miten toteuttaa muutokset omassa elämässä. Erityisesti näiden vuosien aikana olen oppinut sen, miten yksinkertaiset asiat voivat vaikuttaa uskomattoman merkittävästi.

 

Aitous, usko itseesi ja ihmiseen, antamisen ilo sekä ammattitaito välittyivät valmennuksessasi! Lämmin kiitos Ilkka valmennuksesta! Oli ilo saada osallistua!
— Leena Tolonen, Turku
Ilkka on omalla esimerkillään peilannut minulle, kuinka sisäistä matkaa voi tehdä nopealla vauhdilla ja säilyttää samalla leveän hymyn naamallaan.
— Jaakko Halmetoja, ravintoasiantuntija,

 

Mitä valmennuskurssi sisältää ja miten se toimii:

Valmennuskurssin sisältö on intensiivinen. Tarkoituksena on, että sinulla on viikko aikaa tehdä yhteen asiaan liittyviä harjoituksia.

Tärkeänä koen sen, että pääset kysymään sinua askarruttavista asioista kurssin aikana. Voit lähettää kysymyksiä koko kurssin ajan erilliseen sähköpostiosoitteeseen, joka on varattu vain tämän kurssin osallistujille.

 

Kurssi sisältää:

- Neljä (4) videovalmennusta + harjoitukset (PDF) - Yhteensä yli 6 tuntia ja 80 sivua

- Kaksi (2) tunnin "Kysymyksiä ja vastauksia" -webinaaria


Tässä kurssiin liittyvät tärkeimmät ohjeet. Lähetämme nämä myös sinulle vahvistusviestissä heti, kun olet ostanut tuotteen.

 • Koko kokonaisuuteen voit osallistua kotoa Internetin ja tietokoneen avulla.

 • Kun ostat kurssin, niin saat vahvistussähköpostin.

 • Saat ensimmäisen videon 24 tunnin kuluessa (tervetulovideo) sähköpostiisi ja valmennuksen ensimmäisen osion seuraavana maanantaina.

 • Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin voit lähettää meille postia sinulle annettavaan erilliseen osoitteeseen, joka on tarkoitettu vain tämän videovalmennuksen osallistujille.


Mitä saat tehdä, ja mitä suosittelenkin sinua tekemään:

Ota kumppanisi, ystäväsi tai perheesi mukaan valmennukseen - Samaan hintaan!

Niin usein tapaan valmennuksessa ihmisiä, jotka toivoisivat, että myös kumppani tai tärkeä ystävä olisi mukana valmennuksessa. Usein tämä ei kuitenkaan ole onnistunut aikataulujen tai rahan vuoksi. Nyt ajankohdan voi itse valita ja tämän pienen sijoituksen voi jakaa kaikkien osallistujien kesken.


Miten paljon kurssi vie aikaa?

Se riippuu siitä, mitä haluat. Pelkkä videoiden katsominen vie sinulta pari tuntia viikossa. Suosittelisin sinua varaamaan aikaa tehtävien tekemiseen ja oman elämäsi miettimiseen ja muutosten tekemiseen 1-2 tuntia päivässä.

Yleensä ajasta kysyvät he, joilla ei ole aikaa niin paljon käytettävissä. No meillä kaikillahan on oikeasti sama aikaa, mutta eri elämäntilanne. Jos sinulla on aikaa yllin kyllin elämässäsi, niin tämä ei ole sinulle oleellinen asia. Toinen asia on silloin, jos olet jo nyt täyteen buukattu kalenterissasi. Se on myös minusta aina hyvä syy miettiä omaa elämäänsä. Siis se, jos ei ole aikaa haluamilleen asioita. Silloin on hyvä tehdä asialle jotain - Nopeasti!

Koska tämä ei ole sidottu kenenkään muun aikatauluihin, niin voit sovittaa ohjelman niin, että voit tehdä harjoitukset juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Toisille sopii paremmin herätä aamulla pari tuntia aikaisemmin. Toiset taas mieluummin ottavat työpäivän aikana pienen irtioton. Monille, kuten itselleni, sopii parhaiten ilta.

Olen varma, että löydät riittävän ajan, jos vain haluat!

 
 

 

Valmennuskurssi osissa:


Video 1 (lähetetään sinulle ensi maanantaina)

Kaksi osaa: 50 min + 40 min + harjoitusmateriaali 12 sivua

 • Elämäsi lähtökohdat ja johdanto videovalmennukseen


Video 2 (yhden viikon jälkeen)

Kaksi osaa: 55 min + 37 min + harjoitusmateriaali 23 sivua

 • Mitä haluan

 • Mistä tiedän mitä haluan

 • Oman elämäntehtävän merkitys

 • Mistä tiedän, että valitsen oikein


Kysymyksiä ja vastauksia webinaari

- Tässä webinaarissa vastaan ensimmäisestä ja toisesta videosta tulleisiin kysymyksiin.
- Tämä on äänite aiemmin pidetystä webinaarista.


Video 3 (kahden viikon jälkeen)

Kolme osaa: 51 min + 38 min +  43 min + harjoitusmateriaali 20 sivua

 • Toteuttaminen

 • Näin lähdet liikkeelle

 • Näin pysyt liikkeellä

 • Uskomusten muuttaminen

 • Muutokset eri elämän osa-alueilla


Video 4 (kolmen viikon jälkeen)

Yksi osa: 63 min + harjoitusmateriaali 27 sivua

 • Haasteista ja esteistä selviäminen

 • Mitä tehdä, jos on jämähtänyt paikalleen

 • Oman ajattelun ohjaaminen ja johtaminen

 • Jatkuvien vastoinkäymisten voittaminen

 • Motivaation ylläpitäminen


Kysymyksiä ja vastauksia webinaari

- Tässä webinaarissa kysymyksiin, jotka voivat liittyä koko valmennuskurssin sisältöön, kahteen viimeiseen videoon tai jatkoon.
- Tämä on äänite aiemmin pidetystä webinaarista.

 
IMG_1930.jpg
Alkuvuodesta olin todella jumissa, koska olin saanut edellisvuonna suuren vision, jota lähdin toteuttamaan ja se ei ollut edennyt ja onnistunut toivomallani tavalla. Vaikeutenani on ollut jo useamman vuoden tehdä päätös ja alkaa toimia sen pohjalta. Valmennus toi rauhaa ja varmuutta siihen, että voin valita itse mitä teen ja voin olla onnellinen valitessani sen mitä haluan eniten. Valmennuksen aikaan elämässäni lähti useita asioita liikkeelle. Muutimme perheen kanssa meille käytännöllisempään asuntoon ja siirryin työttömyydestä työhön. Nyt ei olla vielä aivan siellä unelma-elämässä, mutta lähempänä, koska kun asiat ovat liikkeessä, se on aina hyvä asia! Teimme valmennusta yhdessä mieheni kanssa, ja valmennus toi innostusta ja varmuutta myös yhteisiin suunnitelmiimme. Pääsin siis eroon totaalisesta mentaalisesta jumista. Toki tämä itsesä kehittäminen on elämäntapa ja kerran sen löydyttyä sen haluaa jatkuvan!
— Maiju Konaté
Tämä valmennus toi monia asioita joita jo oikeastaan tiesin, mutta nyt niitä todella tehtiin, kerrattiin ja siirrettiin käytäntöön. Valmennus siivitti minua ottamaan askelia eteenpäin urheilussa, olemaan oma itseni ja rikkomaan vanhoja rajoja. Valmennuksen kertaaminen auttaa etenemään jatkossakin.
— Aapo
Ennen tätä valmennusta olin osallistunut kahteen seminaarin ja innostuin innostumisesta, lyhyen harkitsemisen jälkeen osallistuin myös tähän pilottiin. Oma työttömyysaikani oli alkanut varkain venyä ja usko omiin mahdollisuuksiin muuttunut häilyväksi. Huomasin seminaarien voimaannuttavan ja lisäävän uskoa omaan itseen. Videovalmennus jatkoi voimaannuttamista, selkiytti omia elämän tavoitteitani ja työn merkitystä. Huomasin, että vaikka pidin omia arvojani sekä suhtautumistani työtehtäviin selkeinä, olin jatkuvasti hakeutunut tehtäviin jotka lopulta eivät olleetkaan olleet arvojeni mukaisia ja olin voinut huonosti. Aloin kiinnittämään eri asioihin huomiota ja myös mahdollisen työnantajan soveltuvuutta minulle. Pam, yhtenä aamuna nämä kriteerit täyttävä ilmoitus oli edessäni. Toimin hakuprosessissa poikkeuksellisesti, korostin alusta alkaen omien ja työnantajan arvojen vastaavuutta sekä sain vahvistuksen omalle intuitiolleni. Tällä hetkellä viimeistelen työsopimusta kyseiseen työntehtävään.
Kotona olen enemmän läsnä hetkessä ja nautin perheestäni. Oman yrityksen perustamiseen liittyvät mielen esteet sain kurssin avulla selville ja hiljalleen myös työstettyä vahvuuksiksi, ja olen valmiimpi ottamaan seuraavan askeleen, eli perustamaan yritykseni.
— Eve, 28v.
Ennen valmennusta toiveeni oli ansaita riittävästi, töitä vähentämällä. Siltä osin toiveeni on toteutunut! Lisäksi olen karsinut ympäriltä ns. energiasyöpöt... Paljon unelmia, mm matkailuun liittyviä on vielä toteutumatta, oikeanlaisen, innostavan seuran löytäminen vielä vähän hakusessa. Olen oppinut olemaan armollisempi itselleni,olo on kohentunut, olen tasapainoisempi, oppinut nukkumaan ja muutenkin relaamaan, taito joka työtressin takia oli aivan hukassa monta vuotta.
— Tuija, 57v.
Olin väsynyt ja tarvitsin jotain potkua elämään. Nyt olen saanutkin rutkasti itseluottamusta ja -varmuutta. On otettu lainaa maalämpöä varten, minun ehdotuksestani. Annan kasvot lehteen mielenterveyskuntoutujana Ankkuri ry:n edustajana. Toimin Ankkurissa järjestämässä viikottaisia kahvituksia ja muita retkiä ja tilaisuuksia. Olen myös tukihenkilönä yhdistyksessä. Siihen työhön olen saanut paljon rauhallisuutta, en pahemmin jännittele enää. Kiitos kaikesta.

 

Käsittelemme muutoksia neljällä eri elämän osa-alueella

 

Olen jakanut elämän neljään eri osa-alueeseen ja käsittelemme jokaista erikseen tämän kurssin aikana.

 • Talous / raha

 • Ihmissuhteet

 • Fyysinen hyvinvointi

 • Henkinen hyvinvointi

 

 

 

 

Entä hinta - Mitä tämä oikeasti maksaa?

Niin, mikä tämän kurssin todellinen arvo on? Se riippuu siitä, minkä arvoiseksi koet oman elämäsi.

Merkittävä osa valmennuksen käyneistä on sitä mieltä, että tämän valmennuksen tulisi maksaa yli 200 euroa.

Jos katsotaan ensiksi siitä näkökulmasta, miten tämä valmennuskokonaisuus on syntynyt: Tämän kurssin sisältö koostuu asioista, joita olen oppinut eri puolilla maailmaa olleissa lukuisissa seminaareissa ja valmennuksissa. Pelkästään osallistuminen näihin seminaareihin kaikkine matkoineen on maksanut minulle kymmeniä tuhansia euroja.

Olen myös käyttänyt aikaa kaiken oppimani tiedon pureskeluun. Nyt haluan auttaa sinua oikaisemaan monissakin asioissa niin, että saat tuloksia aikaan nopeammin niissä asioissa, missä haluat.

Tämän kurssin sijoitus omaan elämääsi on nyt  vain 97 euroa (sisältää 24% alv.). Muista, että voit ottaa kaverin mukaan samaan hintaan ja voit jakaa kustannuksen hänen kanssaan. Saat myös lähettää minulle kysymyksiä sähköpostilla ja vastaan posteihin henkilökohtaisesti.

Haluan varmistaa, että saat materiaaleista täyden hyödyn. Siksi tarjoan valmennuksen kolmessa muodossa: videona, äänitteenä ja tekstinä. Saat kaikki materiaalit ladattavaksi omalle koneellesi. Ne ovat siis sinun omiasi ja käytettävissäsi niin pitkään kuin haluat.

 

Viimeiset kaksi vuotta olin elänyt raskaan ja voimia kysyneen avioeron syövereissä, olin ennen joulua henkisesti tosi väsynyt, fyysisesti onneksi hyvässä kunnossa.Olin päättänyt selvitä ja selvisin, mutta minulla oli polun suunta hukassa vaikka edessäni näkyikin jo valoa.Systerini laittoi sähköpostia tästä valmennuksesta ja innostuin ostamaan tämän valmennuksen itselleni joululahjaksi, palkkioksi siitä, että olin päässyt jo tähän asti ja halusin uusia eväitä tähän uuteen elämäntilanteeseen. Päätin aloittaa tämän vuoden toiveikkaana ja valmistautua vastaanottamaan kaikkia niitä hyviä asioita, mitä todella haluan.Kuljen tätä valmennusta omaa tahtiani eteenpäin ja huomaan kasvavani koko ajan. Kun jokin asia jumittuu tai ei etene niinkuin toivoisin, on minulla sinut Ilkka, voin kuunnella luentojasi yhä uudelleen ja päästä jatkamaan matkaa, kiitos sinulle siitä:) Elämääni on palannut elämänilo, uskallan kuunnella omia toiveitani ja uskallan elää omien toiveitteni mukaan, uskallan uuteen parisuhteeseen.
Itse olen keskellä isoa sisäistä muutosprosessia, johon tämä valmennus istui lisänä kuin tilauksesta! Olen siitä tosi kiitollinen koska aina ei itse löydä niitä parhaita työkaluja päästä eteenpäin, varsinkaan sillä toiminnan ja tekemisen puolella. Lukeahan kirjoja esim. voi vaikka kuinka paljon, mutta se toteutus on se tärkeä osa, jotta elämä muuttuu! Tästä nimenomaisesta valmennuksesta sain paljon apuja siihen kuinka luodaan konkreettisia tavoitteita ja kuinka niitä lähdetään saavuttamaan askel kerrallaan. Itselleni suurin hoksaus oli ehkä se, että ei tarvi haluta loppuelämäksi, voi/saa/pitää haluta nykyhetkessä ja lähteä kulkemaan sitä kohti ja voi/saa muuttaa tavoitettaan/haluaan kesken matkan jos tuntuu että jotain parempaa/sopivampaa tulee kehiin, jess!! Ihanan vapauttava tieto!! : ) Itsetunto- ja rohkeuden lisäämisbonarit olivat myös omiaan ja hyviä boosteja tähän valmennukseen. Todella kattava kokonaisuus, rahalle mieettömästi vastinetta. No Ilkka on tainnut tajuta itse sen pointin että kun antaa saa (moninkertaisesti) hyvää takaisin kunhan motiivi antamisen takana on puhdas ilo ja epäitsekäs halu auttaa.. : )

 

Täysi takuu

Annan ja olen antanut täyden panostukseni tälle valmennukselle. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tähän videovalmennukseen, niin maksan mielelläni sinulle maksamasi summan takaisin. Sinulla on 60 päivää aikaa käyttää videovalmennusta siitä asti, kun lähetän sinulle ensimmäisen videon. Jos et ole sen jälkeen tyytyväinen, niin voit pyytää rahasi takaisin.

 
 

Tämä BONUS sisältyy osallistumiseesi jokatapauksessa:

Opas parempaan itsevarmuuteen (PDF e-kirja), arvo 19 euroa, on kirjoittamani kirja itsevarmuudesta, sen tunnistamisesta ja lisäämisestä päivittäisessä elämässäsi. Asioita joita ei opetettu koulussa!
 

Mitä sinun kannattaa kysyä itseltäsi?

On kaksi tärkeää kysymystä, jotka suosittelen sinua kysymään itseltäsi:

1. "Haluanko muutosta elämääni?"
2. "Olenko valmis ja halukas panostamaan elämääni nyt?"

Jos vastasit jompaan kumpaan tai kumpaankin kysymykseen KYLLÄ, niin olen varma, että kurssista on sinulle hyötyä!

Jos on jotain, mitä haluat erityisesti käsiteltävän valmennuksessa, niin kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Odotan innolla valmennuksen alkua ja sitä, että saan kuulla sinun elämäsi muutoksista.

Olen huomannut, että elämän muutos alkaa HETI, kun TEET PÄÄTÖKSEN muuttaa omaa elämääsi!

 
 


Innostavin terveisin,

 

Ilkka Koppelomäki, valmentajasi

P.S. Jos haluat muutosta elämääsi, niin se alkaa päätöksestä. Tämä kurssi auttaa siitä eteenpäin. Saat nyt tämän neljän viikon videovalmennuksen ja kaksi webinaaria oman elämäsi muutokseen pienellä osalla siitä, mitä se tulisi maksamaan, jos käyt valmennuksissa ympäri Suomen tai maailman. Lisäksi saat e-kirjan "Opas parempaan itsevarmuuteen", joka auttaa sinua vahvistamaan itsevarmuuttasi joka päivä.

P.P.S. Videot sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita olen käyttänyt useissa yleisövalmennuksissa ja sen LISÄKSI parhaimpia asioita pidemmiltä kursseiltani, joihin osallistuminen on maksanut vähintään 1000 euroa. Nyt jaan nämä asiat sinulle vain murto-osalla siitä hinnasta. Saat 60 päivän rahat takaisin takuun, joten sinulla ei ole mitään menetettävää. Tule mukaan!