Nettiseminaari: 2012 - totuus, myyttejä ja tarinoita

 

Mitä 2012 on, muuta kuin vuosiluku muiden joukossa? Miksi tämä vuosiluku herättää niin paljon pelkoa ja keskustelua? Tuoko 2012 mukanaan maailmanlopun vai uuden maailman alun? Kannattaako nyt tehdä enää mitään vai olisiko parempi vaan istua kotona odottelemassa? Käydäänkö vielä kaupassa vuonna 2013?

 

Aika: Tämä nettiseminaari järjestettiin torstaina 13.10.2011 – klo 19.00 – 20.30

Kuka: Päivi Kaskimäki, Veli-Martin Keitel, Riitta-Marja Gauffin ja Sonja Kaunismäki. Haastattelijana Christoffer Westerlund

Paneelissa 2012 konferenssin järjestäjätiimin jäseniä Päivi Kaskimäki, Veli-Martin Keitel, Riitta-Marja Gauffin ja Sonja Kaunismäki. Nettiseminaarin haastattelijana itsekin aiheesta kiinnostunut Christoffer Westerlund jakaa puheenvuoroja paneelin jäsenille. 2012 NYT -konferenssit paneutuvat aikamme suuriin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, edistäen tietoisuuden laaja-alaista muutosta. Konferenssien tarkoituksena on hälventää mm. Maya-kalenterin päättymiseen liittyviä pelkoja ja painottaa niitä positiivisia mahdollisuuksia, jotka aukeavat vanhojen rakenteiden murtuessa.

2012 Nyt konferenssi järjestetään nyt jo kolmannen kerran, tällä kertaa Jyväskylässä. Luento-ohjelma on monipuolinen, aiheina mm. "supertietoisuus", uuden ajan lapset ja aikuiset, vaihtoehtoiset energialähteet, median vaikutus tietoisuuteemme ja luonnollinen ravinto

Ulkomaisina luennoitsijoina ovat Berit Reaver ja Richard O'Reilly Norjasta sekä Suzanna Viney Iso-Britanniasta. Kotimaiset luennoitsijat ovat Päivi Kaskimäki, Pekka Tamminen, Riikka Söyring, Jaakko Halmetoja ja Riitta-Marja Gauffin.